עיריית כפר סבא השיקה בימים אלה קמפיין עירוני חדש, שנועד לעודד את התושבים לאסוף אחר כלביהם ברחבי העיר. במסגרת הקמפיין, יצאה העירייה לפני מספר שבועות, בקריאה לתושבים לשלוח תמונות של כלביהם. מתוך מאות תמונות שנשלחו, נבחרו 32 כלבים – שישמשו כפרזנטורים של הקמפיין.
הקמפיין נושא את הסיסמה "תרימו לכלב שלכם" – המדגיש את החשיבות של שמירה על ניקיון הרחובות והפארקים. "השגרירים הכי חמודים שיש הם הכלבים שלנו", מסבירים העירייה, "בעזרתם אנו מזמינים את כל בעלות ובעלי הכלבים לקחת חלק בשמירה על סביבה נקייה ונעימה לכלל התושבים.”


מעבר להיבט ההסברתי, מחזקת העירייה גם את האכיפה, באמצעות תגבור האכיפה נגד אי איסוף צואת כלבים ברחובות העיר. כאשר בהתאם לחוק העזר העירוני, הקנס על אי איסוף צואת כלב עומד על 730 ש"ח.
עיריית כפר סבא קוראת לכל בעלי הכלבים להצטייד בשקיות – אותן ניתן לקחת ממתקני "שקי-קקי" המפוזרים ברחבי העיר, ולאסוף אחרי כלביהם, למען איכות חיי כלל תושבי העיר.





