אוהד וקרן מונדר שבו הביתה, התקווה לראות את אוהד בבית התגשמה. אוהד, שציין את יום הולדתו התשיעי בשבי, ישוב לחיק משפחתו וחבריו בקרוב. אפילו כוכב הסדרה ג'ייסון אלכסנדר מסיינפלד, הצטרף לקריאות לשחררו כשהחזיק את תמונת אוהד ביום הולדתו.
ברגעים אלה, עושים החטופים את רגעים הראשונים על אדמת ישראל, מלווים באנשי שב"כ ומוסד, הם נבדקים על ידי צוותים רפואיים. על פי אינדיקציות ראשונות נראה כי בריאותם תקינה, אלום אין ספק בכלל שההתמודדות העיקרית עוד לפניהם. בכפר סבא מתכננים לערוך קבלת פנים נרגשת לקרן ואוהד וסייע להם ככל הניתן לעזור לחיים שידעו לפני ה-7.10.
אוהד הוא בן יחיד, אמו קרן מונדר הגיעה עמו לקיבוץ ניר-עוז, לבקר את סבא אברהם וסבתא רותי. ב-7.10 הם נחטפו. אבי, בן זוגה של קרן, ובניו רועי ואיתי ממתינים בהתרגשות ובקוצר רוח לשובם.

מעיריית כפר סבא נמסר: "העיר כפר סבא מתרגשת ומחבקת את אוהד מונדר זכרי בן ה-9, את אמו קרן ואת סבתו רותי, ששוחררו לאחר 49 יום מאז נחטפו על ידי החמאס, ומייחלת להחזרתם במהרה של סבו וכל שאר החטופים והשבויים.
לבקשת המשפחה, התקשורת מתבקשת שלא להגיע לבית המשפחה ולא לפנות אליהם לצורך ראיונות, עד לקבלת הודעה אחרת".
ראש העיר, רפי סער: "במשך כל 49 הימים האחרונים לא הפסקנו להתפלל ולייחל לשחרורם של אוהד, קרן וכל החטופים. הקמנו צוות ייעודי מקצועי שילווה אותם ואנו כל כך מאושרים לראותם שוב איתנו".
העיר כפר סבא כולה קיבלה בהתרגשות גדולה היום, שישי 24/11, את הבשורה הנכספת על שחרורם של אוהד מונדר זכרי, אמו קרן והסבתא רותי מונדר, ששוחררו אחרי 49 יום לאחר שנחטפו על ידי מחבלי החמאס הרצחניים