מטירה לכפר סבא. סנ"צ יורם כהן החל ביום שלישי את תפקידו כמפקדה החדש של תחנת המשטרה בכפר סבא. לאחר שסיים את תפקידו האחרון כמפקד תחנת משטרת טירה. הטקס נערך במעמד מפקד מחוז מרכז – ניצב אבי ביטון, סגן מפקד מחוז מרכז – תת ניצב דוד פילו, מפקד מרחב שרון שרון – תנ"צ נתי גור, סגל פיקוד המחוז והמרחב וראשי עיריות רעננה והוד השרון.
המפקד הנכנס, סנ"צ יורם כהן, בן 44, נשוי ואב לתאומים בני 17.5, מתגורר בכפר סבא ומשרת במשטרה מזה כ-24 שנים. בתפקידו האחרון היה מפקד תחנת טירה.
מפקד מרחב שרון – תנ"צ נתי גור: "תחנת כפר סבא היא אחת התחנות המאתגרות והמורכבות. התחנה אחראית על שרותי המשטרה בערים כפר סבא, רעננה, הוד השרון וכן מספר יישובים קטנים. משטרת כפר סבא נמצאת בסמיכות לקו התפר – אתגר שתמיד היה מאד משמעותי ועל אחת כמה וכמה מתאריך ה-7.10. לצד איום מרכזי זה נדרשת התחנה לשירותי משטרה בשגרה".
מפקד התחנה היוצא, נצ"מ שרון מנורפנה למפקד היוצא: "התחנה בפיקודך הביאה הישגים רבים וטובים. יצרתם אתה ואנשיך שגרה חזקה וניהלתם מלחמה בפשיעה לצד שגרה מאד עמוסה".
למפקד התחנה הנכנס סנ"צ יורם כהן אמר: "אין לי ספק שנבחרת לתפקיד בזכות כישורייך הרבים ובזכות המקצועיות והענווה וחכמת החיים שצברת".
מפקד מחוז מרכז – ניצב אבי ביטון :"התחנה החולשת על מספר רשויות מוניציפליות ואחראית לביטחונם של כ-300 אלף תושבים. המאבק על איכות החיים של התושבים ועל ביטחונם מהווה מטרת על של התחנה. הפשיעה החמורה שמנסה בתקופה האחרונה להרים ראש בעיר ובכלל בערים – זוכה לטיפול בלתי מתפשר של התחנה, של המרחב ושל המחוז."
אל מפקד התחנה היוצא, נצ"מ שרון מנור אמר הממ"ז: "פיקדת על התחנה המורכבת והמאתגרת הזאת כמעט 4 שנים. בתקופה זו הראית מהי משמעותה האמתית של מימוש אחריות.
אל מפקד התחנה הנכנס, סנ"צ יורם כהן אמר הממ"ז: "אני מכיר אותם שנים רבות מתפקידיך הקודמים ואת היכולות המקצועיות והמנהיגותיות שבך. אני סומך עליך שתשכיל לנווט את התחנה החשובה הזאת ותוביל אותה לעבר הישגים נוספים".