מכפר סבא להפועל תל אביב: סתיו שחם מונה ליו״ר מועדון הכדורסל

איש ההייטק והעסקים הכפר־סבאי, מייסד Segment ומבעלי RTMI, שכיהן בעבר כבעלי הפועל כפר סבא, חוזר לתפקיד ניהולי בכיר בספורט הישראלי. שחם, אוהד הפועל תל אביב מילדות, יקבל את התפקיד בהתנדבות: "אפעל לחבר מחדש בין המועדון לכלל האוהדים"

מכפר סבא להפועל תל אביב: סתיו שחם מונה ליו״ר מועדון הכדורסל
מכפר סבא להפועל תל אביב: סתיו שחם מונה ליו״ר מועדון הכדורסל

סתיו שחם, מאנשי העסקים וההייטק המזוהים עם כפר סבא ומי שכיהן בעבר כבעלי הפועל כפר סבא בכדורגל, מונה היום (שני, 24.8) ליו"ר מועדון הכדורסל של הפועל תל אביב. שחם יקבל על עצמו את התפקיד בהתנדבות מלאה, כאשר אחת המשימות המרכזיות שהציב לעצמו היא חיזוק הקשר בין המועדון לבין קהל האוהדים, במקביל לשאיפות המקצועיות הגבוהות של הפועל תל אביב בישראל ובאירופה. עבור תושבי כפר סבא ואוהדי הספורט בעיר, שחם הוא דמות מוכרת כבר שנים – ולא רק מעולם הכדורגל.

איש הייטק ועסקים מכפר סבא

שחם הוא המייסד והמנכ"ל של חברת Segment IT חברת הייטק הפועלת מכפר סבא. לאורך השנים שילב שחם בין פעילותו העסקית לבין מעורבות בספורט ובקהילה המקומית. לצד פעילותו ב-Segment, שחם הוא גם ממייסדי חברת המימון החוץ־בנקאי RTMI מכפר סבא בשנת 2024 דורגה החברה במקום ה־11 בין חברות המימון המובילות בישראל בדירוג Duns 100. שחם גם השתתף לאורך השנים באירועים עסקיים בעיר ובשרון, ושמו מזוהה עם החיבור שבין יזמות, טכנולוגיה, עסקים וספורט.

תרמוקיר
הלם קלאב

האיש שהחזיר את הפועל כפר סבא לליגת העל

אבל עבור אוהדי הספורט בכפר סבא, שמו של סתיו שחם מזוהה בראש ובראשונה עם הפועל כפר סבא. שחם קיבל לידיו את זכויות הניהול במועדון לאחר שהפועל כפר סבא הידרדרה לליגה א'. בתקופתו הצליח המועדון לבצע שתי עליות רצופות בתוך שנתיים – מליגה א' לליגה הלאומית ומשם בחזרה לליגת העל. גם שנים לאחר שעזב, תקופתו במועדון ממשיכה להיות חלק מהדיון על מצבה של הפועל כפר סבא. בכתבה שפרסמנו בעבר על מצבו של הכדורגל בעיר חזרנו אל התקופה שבה הועברו זכויות הניהול לסתיו שחם והדרך שעשתה הפועל כפר סבא בחזרה לליגת העל תקופתו כבעלי המועדון הסתיימה בקיץ 2017, כאשר זכויות הניהול עברו ליצחק שום. שחם עצמו מעולם לא התרחק לחלוטין מעולם הספורט. בראיון אישי שהעניק בעבר לכפר סבא ניוז הוא סיפר על החיבור שלו לספורט, לעסקים ולעולם האקסטרים. לראיון עם סתיו שחם בכפר סבא ניוז – "האדרנלין הוא סם החיים שלי"
.

מאוהד הפועל מילדות ליו"ר המועדון

למרות הפרק הירוק והמשמעותי בקריירה שלו, שחם הוא אוהד הפועל תל אביב מילדות. בשנים האחרונות הוא מלווה את מועדון הכדורסל של הפועל תל אביב כחבר דירקטוריון וכנותן חסות. חברת RTMI שבבעלותו משמשת גם כנותנת חסות למועדון הכדורגל של הפועל תל אביב ולקבוצת כדורסל הנשים של עמותת הפועל אוסישקין.

עם כניסתו לתפקיד אמר שחם: "הפועל תל אביב היא הרבה יותר ממועדון ספורט עבורי. אני אוהד הפועל מילדות, ולכן כשנקראתי לדגל לא הייתה מבחינתי שאלה אם להיענות". שחם הבהיר כי בכוונתו לנסות ולחבר מחדש בין חלקי קהל האוהדים לבין המועדון, לצד המשך השאיפות המקצועיות הגבוהות. "אני מאמין שהפועל תל אביב צריכה להיות מועדון מצליח שמחובר בשני העוגנים החשובים ביותר שלו – הישגים ספורטיביים מצד אחד, והקהילה והאוהדים שלו מצד שני", אמר.

הפועל תל אביב מכוונת העונה גבוה במיוחד – מאבק על אליפות המדינה, גביע המדינה והיורוליג. עבור שחם מדובר בחזרה לעמדת הנהגה בכירה בספורט הישראלי, כמעט עשור לאחר שסיים את דרכו כבעלי הפועל כפר סבא. עבור כפר סבא, זהו עוד פרק במסלול הלא שגרתי של איש ההייטק והעסקים המקומי, שכבר הספיק להוביל את הקבוצה הירוקה בחזרה לליגת העל – וכעת מקבל לידיו את תפקיד יו"ר אחד ממועדוני הכדורסל הבולטים בישראל.

כתבות קשורות

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן